Friday, 11 July 2014

2014 TAHUNN DAHH

Assalamualaikum dan salam Ramadhan Kareem penduduk Blogger sekaliann :D

hohoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (bergema gema bagai duduk dalam gua) acah acah

Masyaallah gilak tetanam bawah dasar lautan blog hambe nie haaa,
 dah boleh diiktiraf sebagai harta karunnnn.Inalillah..
Tapi haipppp belum meninggal lagikkk laa tibatiba semangat beblogger kembali bersinar bergemerlapan untuk hamba menghapdet post pada 11/7/2014 hari Jumaat bersamaan dengan 14 hari kita berpuasa. Alhamdulillah...Kejap je rasa dah dua minggu dah kita puasa berjemaah kan.
 Ok sepanjang setahun weyhh setahun hamba tak hapdet belog nie hokolohh..... bemacam-macam dugaan cabaran pahir getir pengorbanan hamba jalani di alam dunia ni hamba rasa sangat sangat bersyukur sebab apa yang berlaku sebelum ini adalah pengalaman dalam hidup hamba yang telah diaturkan oleh Ilahi untuk hamba jalaninya sebagai Khalifah di dunia ini.Eecehhhh kurlas plak ayat kau kila.hewhew
 Hamba rasa fasa hidup hamba ni masih lagi di alam permulaan dan belum bermula lagi masih lagi dalam pembikinan filem yang tak tahu jalan penghujung cerita. kohkohkoh
Dah sebulan 10 hari dah aku kerja, Alhamdulillah Allah maha mendengar segala apa yang hamba nya mahu, tapi dengan izinnya juga kalau Allah tak izinkan tak boleh jugak.
Alhamdulillah Ya Allah hamba dapat kerja dengan kerajaan,
status kontrak sahaja tapi sudah cukap buat hamba rasa teruja sebab dapat cari pengalaman bekerja dalam umur yang baru nak bejagung nie.
So far best, keje 5x seminggu ada rezeki lebih sikit dapat la bulan lepas hamba pergi outstation jadi urusetia bengkel kat mane??hokolohh kl je pun haha kampung kl ajet ajet outstation konon hihi
Best ,this program buat hamba boleh lebih rapat lagi dengan my EO dan my BOSH.. hewheewhew
Jum meh nak blanja 2 3 ketui gambor perisa ayam goreng >.<

BOSH kasi tumpang naik kereta dia, bawak lajulaju sikit bos baru rare haha

PERGH.. BOSH blanje makan pizza masyukk baru masok gaji maa hewhew


hahah tu belakang sekali BOSH tudung merah EO and depan anak buah yg selambe selpie merata2
BOSH ajak g boling weyhh sumpah memang sporting habis bos hamba nie.
Acctually bayak lgi  gambor tapi maluu ler kitew next time lah okiesss :) !
mau sambung kerija lah,sory BOSH menyempat hapdet blog lagikkk kahkahkahkah
okey from heart to heart
SELAMAT BEBUKA

3 comments:

  1. slm ziarah :)
    semoga barakahnya memberi kebaikan kepada ummah, inshaAllah ^^

    ReplyDelete
  2. titik-titik dalam perjalanan hidup yang panjang. Moga kekal bahagia.

    ReplyDelete
  3. Hi, I enjoy reading your site! Is it okay if I contact you through email? Please email me back.

    Thanks!

    Harry
    harry.roger10 gmail.com

    ReplyDelete